Tesla LED TV 43'' 4K Ultra HD Android (43S905BUS)

599.00 KM
Sa PDV-om / Mjesečna rata već od 27,45 KM.
10354

TESLA LED TV 43'' 4K Ultra HD Android (109 cm), boja: crna. 

Ekran: LED. Rezolucija: 4K - Ultra HD. 

Garancija: 36 mjeseci. 

Smart: Da. OS: Android. 

Wi-Fi integrisan. 

Model: 43S905BUS

Količina
 

ANDROID TV

Kažu da će ljepota spasiti svijet; u tom slučaju, ova ljepota će vaš svijet tehnologije definitivno spasiti od dosade. Sa certifikovanim Android TV 9 operativnim sistemom i Ultra HD panelima, dostupan u veličinama ekrana od 43, 50, 55 i 65 inča, Tesla S905 je vaš novi epicentar zabave – još pametniji i ljepši! Uživajte u kristalno čistoj slici i mnoštvu sadržaja na velikom ekranu; povežite ga sa ostalim pametnim uređajima; istražite sve zabavne opcije koje nudi; upravo ste pronašli televizor svojih snova.

Certified-android.png

 

UGRAĐEN CHROMECAST

Novi Tesla televizor iz serije 9 je prava definicija zabave. Chromecast vam omogućuje da gledate svoje omiljene programe, filmove, serije i druge sadržaje na najvećem ekranu, u samo par poteza ih prebacujući sa drugih pametnih uređaja. Pomoću Chromecast-a, možete da kontrolišete televizor sa bilo kojeg mjesta u kući: ovo će biti vaš omiljeni daljinski upravljač, i najbolje od svega - već je personalizovan!

13-S605-Integrated-Chromecast.png

 

NETFLIX, AMAZON PRIME I HBO GO

Naš Android TV je licenciran i u potpunosti podržava zvanične Android TV Netflix, HBO GO i Amazon Prime video aplikacije. Uživajte u uslugama svog omiljenog striming servisa na velikom ekranu, uz punu daljinsku i glasovnu kontrolu, 4K, HDR i Dolby Vision.

Unlimited-applications.png

 

BLUETOOTH DALJINSKI UPRAVLJAČ

Jednom kada povežete svoj Bluetooth daljinski upravljač sa TV-om, možete da koristite glasovno upravljanje i zadajete komande čak i kada upravljač nije usmjeren ka uređaju. Mjenjajte kanale, zaustavite film, ili promjenite plejlistu iz bilo koje sobe u kojoj se zateknete.

Bluetooth-remote.png

 

BLUETOOTH UREĐAJI

Da li ste znali koje sve Bluetooth uređaje možete da povežete sa Tesla S905? Zvučnike, miš, tastaturu, gejmped… U suštini, sve što vam je potrebno. Naravno, tu spadaju i slušalice – pojačajte zvuk do maksimuma, čak i kada su ukućani u dubokom snu!

Bluetooth.png

 

GOOGLE PLAY STORE

Otvorite svijet neograničenih zabavnih mogućnosti, i dobijte više: sa preinstaliranim zvaničnim Google Play Store-om, ovaj Android TV vam omogućuje pristup ka više od 4000 aplikacija napravljenih za Android TV operativni sistem.

Google-playstore.png

 

GOOGLE ASSISTANT NA ANDROID TV-U

Imate dilemu? Pitajte svoj veliki ekran! Pritisnite dugme mikrofona na daljinskom upravljaču, i vaš glas je za njega zapovijest: uz Google Assistant, pronađite informacije o saobraćaju ili vremenu, puštajte ili pauzirajte omiljene filmove i serije, pretražujte net ili kontrolišite bilo koji povezan smart home uređaj.

Google-assistant.png

 

INTEGRACIJA SA GOOGLE HOME

Vaš Tesla S905 je kompatibilan sa cijelim Google ekosistemom; to znači da možete da koristite Google proizvode i aplikacije na koje ste već navikli, uključujući i Google Home. Upravljajte bilo kojim smart home uređajem koristeći već ugrađeni Google Assistant; uključite svjetla, smanjite grijanje, i koristite mnoge druge opcije.

Google-home-integration.png

 

ZAŠTITA ZA DJECU

Ovo je zabava zamišljena tako da ispuni svaku vašu potrebu, ali i da zaštiti najmlađe. Opcija zaštite za djecu omogućuje vam da ograničite sadržaj koji je dostupan mališanima kada koriste Tesla TV.

Child-protection-1.png

 

LAKO INICIJALNO PODEŠAVANJE UZ GOOGLE SINHRONIZACIJU

Sinhronizacija Google naloga čini inicijalno podešavanje nikad lakšim uz pametni telefon ili tablet. Nema potrebe da ponovo upisujete šifre za WiFi, YouTube, Netflix i druge aplikacije: zabava bez ikakvog napora!

Easy-settings.png

 

DALJINSKA KONTROLA

Svako može jednostavno da upravlja svojim Tesla S905 koristeći pametni telefon ili tablet. Zapravo, razvili smo sopstvenu android aplikaciju za tu svrhu: jednom kada povežete TV i pametni uređaj na istu mrežu, samo ste dva koraka od kontrolisanja televizora na ovaj način.

remote-control.png

 

MOGUĆNOST PROŠIRENJA INTERNE MEMORIJE

Treba vam više prostora za aplikacije i druge sadržaje na TV-u? Jednostavno povežite USB, koji će se ponašati kao interna ili mobilna skladišna jedinica.

Internal-memory-1.png

 

SLIKA PUNA ŽIVOTA

4K UHD ekran sa više od osam miliona piksela obećava neprikosnoveno uživanje u gledanju televizije. Zaljubićete se u odličnu sliku i žive boje: MPEG redukcija automatski „čisti“ prikaz, posebno unapređujući sadržaj originalno niže rezolucije.

Slika-puna-zivota.png

 

SJAJNE GEJMING OPCIJE

Povežite svoj gejmped i igrajte omiljene igrice na velikom ekranu - Tesla S905 nudi sjajne gejming mogućnosti za sve zavisnike od takmičarskog adrenalina!

Gaming.png

 

Specifične reference

Novo
Model
43S905BUS
Dijagonala ekrana
43''
Vrsta ekrana
LED
Rezolucija TV ekrana
4K Ultra HD
Boja
Crna
Operativni sistem TV-a
Android
Operativni sistem
Android
Dimenzije
Sa postoljem: 958.2 x 602.2 x 210.9 | Bez: postolja: 958.2 x 555,7 x 89.4
Težina
6,9 kg
Smart
Da
Internet
Da
Konektori
HDMI x3, CI+, USB 2.0 x1, USB 3.0 x1, LAN, RF Input, LNB Input, AV Composite
Tuneri
DVB-T/T2/C/S/S2
Audio
Dolby Processing, Surround Sound, Audio Power: 2x10W
Garancija
36 mjeseci

Možda Vam se svide i ovi proizvodi

Još 6 proizvoda u istoj kategoriji: