Vaša pošiljka je sigurna

Sve pošiljke prema kupcima su osigurane. U slučaju bilo kakvog problema prilikom dostave, proizvod možete vratiti odmah po kuriru, a mi Vam šaljemo drugi proizvod o svom trošku.

Za sva pitanja nam se možete javiti putem Kontakt stranice, putem našeg maila Korisničke podrške ([email protected]) ili na telefon broj: 061 096 095.

Uslovi dostave

Dostavu proizvoda vršimo isključivo putem registrovanih kurirskih službi, sa kojima imamo potpisan ugovor o isporukama robe.

Za narudžbe do 300 KM, dostava se plaća posebno, odnosno nije uključena u cijenu artikala i iznosi 8,00 KM, bez obzira na broj i težinu artikala.

Za narudžbe preko 300 KM, dostava je besplatna.

Narudžbu je moguće preuzeti i u našem skladištu, i u tom slučaju nemate troškove dostave.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat navedene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostavljač/kurir će Vas kontaktirati na broj telefona naveden na narudžbi kako biste mogli preuzeti svoju pošiljku.

Dostava se vrši na teritoriji cijele BiH.

Vrijeme isporuke i preuzimanje pošiljke

Dostavna/kurirska služba vrši isporuku u roku 24 sata od preuzimanja robe u našem skladištu, a maksimalno 48 sati (ukoliko dođe do određenih zastoja na koje ne mogu uticati).

Proizvode šaljemo u njihovom originalnom pakovanju i upakovane u dodatnu ambalažu koju nam dostavlja dostavna služba, tako da se ne mogu oštetiti prilikom transporta.

Kupac je dužan, prilikom preuzimanja proizvoda, provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. 

Ako kupac ne reklamira oštećenje ambalaže dostavljaču u trenutku preuzimanja proizvoda, smatra se da je preuzeo proizvod s neoštećenom ambalažom.

Narudžbe napravljene radnim danima do 14h (ponedjeljak-petak) šaljemo isti dan. Narudžbe napravljene nakon 14h se šalju naredni radni dan.

Narudžbe napravljene u petak nakon 14h ili za vikend, šaljemo u ponedjeljak.

Pritužbe na dostavu

Za sve neugodnosti ili neprofesionalno ponašanje dostavljača, molimo Vas da nas čim prije kontaktirate, kako bismo riješili Vaš problem.

Naša misija je raditi samo sa najboljima!